torsdag 5. januar 2012

Tra-la-la-la-la BOM!

Noen ganger blir det helt annerledes enn hva jeg hadde tenkt meg, med andre ord skivebom..... 
Jeg fant noen fine tøfler på min vandring i blogg-verdenen, og tenkte at dem ville jeg strikke. (HER finner du bilde og mønster) Så en kveld satte jeg meg ned med pinner og noen rester av Peruvian Highland Wool. Tenkte det kunne være fint med stripete tøfler...... og da ble de litt artigere å strikke, siden oppskriften var svært så enkel: 
Dette er den ene tøffelen, rett og slett en T i rillestrikk. Enklere kan det ikke bli.
Angrer nå på at jeg strikket striper, for de ble fryktelig glorete. De ble i tillegg alt for store, enda jeg målte på foten min underveis..... De passer i lengden til en ca. 42 størrelse, men er smale som en ca. 38 størrelse...... og de ser tragiske ut: 

Nå skulle jeg ha sydd dem litt sammen over vristen, men siden jeg var så irritert på hele prosjektet, gadd jeg ikke gjøre det for fotografens skyld... derfor sikkerhetsnålene!
Da jeg er ferdig med å surmule over disse tøflene, skal jeg strikke noe nytt :) Har allerede en ny ide til Barbie.... JA, jeg har fått litt dilla!!!
Ønsker dere alle en fin kveld!
(Må vel bli bra den, når det er herrestafett i skiskyting fra Oberhof)
Klem :)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det en skam at de er blevet for små, de er ellers så fine. Jeg synes de er flotte med striber, så la´ nu være med at surmule mere over dem ;-)

  SvarSlett
 2. Hahah.. synes de er flotte jeg :-)

  SvarSlett
 3. Likte godt stripene jeg! Fine farger :)

  SvarSlett
 4. Om ikke annet var det flotte farger, i alle fall! Som gjorde seg som striper. kan du ikke gjøre det om til noe annet, da? Lykke til! (o:

  SvarSlett
 5. Stripene så jo veldig flotte ut før de ble sydd sammen! Men tror kanskje at jeg ville bli litt ør hver gang jeg så ned på føttene :) Og mønsteret på tøflene så veldig smart ut.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!