På pinnene....

Det er ikke alle strikketøy som blir ferdig på en kveld eller to. Og siden jeg har en del bestillinger (heldige meg!) nå, må de komme foran alt annet jeg har lyst til å strikke til meg selv. Noe av det jeg har på pinnene nå er: 

Marius-genser med rundfelling. 
(Det er ikke lenge igjen for den er ferdig nå, Mina!) 
Og:

En Frangiflutti i oransje Admiral Ombrè
Hva har du på pinnene for tiden da?
*****
Ønsker dere alle riktig god helg!
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Du er utrolig snill som strikker for andre!!!! Jeg har alt for mye på pinnene som jeg pleier. To sjal, en jakke, en kjole og planer om nye votter. Det blir aldri slutt.... Heldigvis!! Ha en strikkelig helg!!

  SvarSlett
 2. Du er jammen flink :)

  Ganske flink nå, har bare ett sjal (som blir ferdig i kveld!!), to forskjellige oppvaskkluter også snakker vi ikke om alt det som ligger på hobbyrommet og som skal sys....

  SvarSlett
 3. Hei!
  Godt å ha noe på pinnene. Og nye ting står ofte i kø for å komme dit.
  For tiden er det ullbukse til barnehagebruk, ja vi snakker neste vinter. Ikke noe moro, men må til. I tillegg er det en god del dukkeklær som er ferdige fra pinnene, men det stopper jo ikke der. Tråder skal festes (ferdig) dampes (ferdig) og monteres. Det er der jeg er nå. Lot det vile i de mørkeste månedene og bruker det gode dagslyset til det arbeidet. Skal juble høyt og lenge når denne omgangen med dukkeklær er ferdig. Vet ikke helt hvorfor jeg sier ja til slikt, men det er vel den berømte samvittigheten som sier; klart du stiller opp. Vel, vel det blir vel nok en fornøyd dukkemamma, og da føles det jo godt for meg også.
  Nydelig farge på molosjerfet du har på pinnene nå.
  Ha en fin helg.
  Liv

  SvarSlett
 4. Flott Marius, og skjerfet på pinnene blir sikkert fint. Selv har jeg mange pinner i gang - babysokker, skjerf, skjerf nr.2, sitteunderlag, sitteunderlag 2, Hihi, ikke arbeidsledig:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg