Lite pen og totalt unyttig. . .

Jeg har, som mange med meg, veldig sansen for morsomme ugler i alle farger og fasonger. Da jeg var og handlet på Stoff og Stil i sommer, så jeg noen ugler utstilt. De var naturligvis sydd, men jeg tenkte at de måtte gå an å strikke også. Nå har jeg endelig hatt anledning til å sette meg ned med litt restegarn av Drops Nepal. Og resultatet ble denne tragiske figuren: 

Jeg har strikket den ovenfra og ned, og til slutt vrengte jeg hele ugla. Syntes det var best, siden jeg ikke hadde striper som gikk en hel omgang rundt. Når ett lite nøste tok slutt, startet jeg nemlig på neste, uten å ta hensyn til hvor i arbeidet jeg var. 
Familien min trodde det hadde rabla helt da de så det ferdige resultatet, og jeg bebreider dem ikke. Den er stygg og unyttig, men bør da ha livets rett allikevel? 

*****
Ha det fint alle sammen!

Stor klem :)

Kommentarer

 1. Synes den er litt morsom, jeg! Alle ugler trenger da ikke å være like. Prima restegarnsprosjekt, spør du meg!

  Ha en fortsatt fin dag! Strålende vær i dag også. Herlig.

  Klem

  SvarSlett
 2. For de rette små øyne er dette en perfekt liten ugle venn :) Et artig resteprosjekt !

  SvarSlett
 3. Stygge unyttige ugler har livets rett. Selv synes jeg den hadde en viss sjarm. Kan tenke meg at den blir gjev hos en liten gutt eller jente. Myk og god, med fine ører som helt sikkert smaker godt.
  Liv
  Liv

  SvarSlett
 4. Jeg er helt uenig. Den er hverken stygg eller unyttig, den er en perfekt liten lekevenn til en smårolling. Og så har den masse persolig sjarm :)
  Fin kveld til deg, uglemor :) !
  Anette

  SvarSlett
 5. Veldig kul syns jeg den var :)

  SvarSlett
 6. Veldig søt ugle dette :) Så mye fint du lager. Sjal og luer er flotte. Flink du. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

  SvarSlett
 7. Jeg synes egentlig den ble kul jeg!
  I de rette omgivelsene blir den knall stilig :)

  SvarSlett
 8. Synes alle ugler bør ha livets rett...Og denne er jo søt,litt fortapt i blikket. Regner med at noen legger sin elsk på denne:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg