Og så ble det enda ett par sokker...

Begynner å bli kjedelig dette, med så mange par sokker. Men til mitt eget forsvar; disse er helt annerledes enn de andre jeg har strikket i vår. I uken før påske skulle jeg tilbringe mange lange timer med venting på sykehuset, og da trengte jeg et strikketøy som krevde at jeg fulgte med litt. Dermed falt valget på disse: 
Dette var morsom strikk, for her er det mønster på hver eneste omgang. Samtidig var det et enkelt mønster som var lett å komme inn i. 
Jeg har brukt Gjestal Vestlandsgarn (100 gram av hver farge, mørk lilla og hvit) og pinner nr. 2,5 og 3,0 mm. Størrelse: dame. 

Men så store som dem ble, da gitt! Jeg har målt, og strikkefastheten er helt i tråd med oppskriften, selv om jeg bruker et annet garn enn det som er oppgitt. Så enten har jeg små ben eller så er størrelsen veldig romslig. 
Hvis jeg skal strikke disse igjen, vil jeg prøve med et tynnere garn og pinner. Hvem som kan passe i disse, får tiden vise :)
********
Ha det fint alle sammen! 
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Det dukker nok opp noen føtter sokkene passer til, vær du sikker! Riktig fine var de! Sokker i denne fasongen pleier å forme seg etter føttene, og de virker nesten bestandig for store mens de er nye. Det går seg til etterhvert som de brukes.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Du behøver aldri å forsvare at du strikker sokker!!! Ikke er det kjedelig å se heller!!! :)
  Nydelig var dem, og jeg kan tenke meg det ikke er lenge til de får eiere :)
  Håper du koser deg på Skarnes til helga, jeg får dessverre ikke kommet.
  Ha en fortsatt herlig dag :)

  SvarSlett
 3. Du er flittig! Jeg har alltid likt dette sokkemønsteret, så langt har det bare blitt ett par. Dumt de ikke passet, men da har du et fint par å putte i gaveskuffen:) Det kommer nok noen med føtter som fyller de ut :)

  SvarSlett
 4. Disse er bare herlige. For en del år siden strikket jeg x antall slike, og lovet meg selv at "aldri mer". Men det er så lenge siden, at nå kan jeg godt tenke meg å strikke disse igjen ;)

  Klem, Lene Sofie

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg