Min Bella

Det er blitt sagt at enhver strikke-blogger med respekt for seg selv, en gang må strikke en Bella. Og nå har jeg strikket min. Bella er designet av Lene Holme Samsø. 
Jeg startet med friskt mot å strikke minste størrelsen (rundt 3 mnd, tror jeg) på pinner nr. 2,5 og med DSA Mirasol. Da jeg var ferdig med bærestykket, skjønte jeg hvorfor det er nyttig med en prøvelapp. . . Vel. . . det hadde selvfølgelig ikke jeg. Men det er jo bare dumt å rekke opp, så etter å ha tatt overvidde-målet, var det klart at det bare var å strikke lengden til størrelse 1-2 år. Så det ble en råd allikevel. Ser i ettertid at jeg med fordel kunne ha brukt litt tynnere pinner også. Men det får bli neste gang. 
Jeg tror jeg brukte ca.150 gram garn fra lageret. Det vant jeg faktisk på Projo Strikketreff i 2013, så det har ligget på vent til det "rette" prosjektet. 


Valget falt på brune tre-knapper fra lageret. Jeg synes det ble passe "rustikt til denne grønne alpakka-kjolen. 
Fargen er egentlig varm eplegrønn, men det er ikke så godt å se av bildene. Men etter å ha tatt rundt en million bilder (minst!) må dere dessverre nøye dere med dette. 
*****

Ha det bra folkens! 
Stor  klem fra meg:)

Kommentarer

 1. Fin ble den, i alle fall! Og ungen vokser jo hvis kjolen var tiltenkt en spesiell. Nydelig mønster på den!
  Her har vi fått kjøligere vær, men da kan vi strikke og se fotball uten å gå glipp av sommervarme. Bakte kling i går, og nå skal jeg i gang med å smøre. Ellers blir det vel en rufs på huset.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Flott Bella! Og du får trøste deg med at denne kan brukes mye lenger enn en kjole i størrelse 3 mndr. Her har den unge damen et flott plagg til neste sesong. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin var den, herlig farge :)

  SvarSlett
 4. Hehe ja det er visst blitt skrevet har jeg lest ett eller annet sted... ;)
  Nydelig var den! Lekker farge :)
  Håper du får en herlig midtsommer :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg