Guris enkle lue og hals

For lenge siden la jeg ut to gratis oppskrifter i min Ravelry-butikk på helt enkle luer og votter til barn. De er en del av Giverglede og jeg vet at det er flere enn meg som har strikket slike gaver. Mange av dem har blitt vist fram på Facebook siden ved samme navn Giverglede
Jeg har ikke vært så flink gjennom sommeren til å strikke gaver, men nå som det har blitt høst og mørkere kvelder, blir det også mer strikking for min del. 


I garnlageret mitt fant jeg 100 gram marineblå og ca. 60 gram støvrosa Drops alpaca. Det holdt til et sett med lue og hals. Luen er størrelse 5-8 år. 

Resten av det marineblå garnet fikk følge av en liten rest grønn tynn alpaca og en tilsvarende rest med hvit Drops merino ekstra fin, og det ble en lue til i størrelse 5-8 år. Denne halsen er strikket i Sandnes babyull Lanett, og her kom resten av det hvite garnet fra luen over til nytte. Lanett er jo hundre prosent klø-sikkert, og passer utmerket til halser. 
Ønsker du å bruke mine oppskrifter finner du oppskriftene på luer her og halser her
Jeg jobber nå med å utarbeide flere gratis oppskrifter til Giverglede så det er bare å følge med :)
*****

Ha det fint alle sammen!  
Stor klem :)


Kommentarer

 1. Gøy med litt små strikk innimellom :) Flotte plagg! Takk for at du deler oppskrift :)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Ser ikke bort fra at jeg prøver oppskriftene dine. Takk skal du ha for at du deler. Så fint å kunne bruke rester/enkeltnøster til gode plagg. Jeg driver og pakker kofferten for Kreta-tur, og garn og pinner er selvfølgelig med. Strikkekafe i kveld. Kjekt og inspirerende.

  God onsdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Jeg syns du har produsert nye produkt jevnt og trutt i hele sommer jeg. Men høsten innbyr til mer strikking, det er jeg enig i. Selv kjenner jeg at jeg får mye mer inspirasjon nå som bloggland har blitt mer aktiv igjen.
  Syns småplaggene du strikker er veldig fine! Fint at du bruker så mange ulike farger:)

  SvarSlett
 4. Jeg syntes du strikker mye fint. Luene og hals til barn er flotte.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg