Flere tepper til Rikshospitalet

Det har blitt flere tepper som jeg nå skal levere til Riksen. Jammen husket jeg ikke å ta bilder av dem før jeg vasket og pakket dem også. Dere får leve med apen min denne gangen også: Her er det seks tepper. Det lys rosa er lite, men de andre er ca. 60x60 eller større. Som dere ser, er det å strikke et teppe en ypperlig mulighet til å få brukt opp små rester av babyull og mykt strømpegarn. Jeg passer på å ha noen like nøster til bunnfargen, og så finner jeg fram rester som passer sammen til det. 
Jeg kommer til å legge ut oppskrifter på teppene senere. Til nå har jeg prøvd meg fram med maskeantall osv. Jeg er alt for utålmodig til å strikke prøvelapper, så jeg har strikket et teppe ferdig, og så målt.... ikke så praktisk kanskje. Men tepper blir det uansett om størrelsene er litt variable! Nå gleder jeg meg til å levere dem på sykehuset! 

*****

Ta vare på hverandre! 
Stor klem fra meg 

Kommentarer

 1. For et koselig innlegg! Jeg tolker det slik at livet fortsatt smiler til dere. Men jammen har du fått fart på pinnene. Imponerende!

  God strikkekveld fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så herlige tepper du har strikka! Apen er jo så søt :)
  Lenge siden jeg har lest bloggen din, eller blogger i det hele tatt for den delen, så jeg leste meg bakover hos deg og det var lei lesing som heldigvis endte godt :)
  Håper alt er bra og det blir en god vår hos dere <3
  Go'klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Å så herlig at du strikker til Riksen, jeg har alltid en tanke om at det bør jeg og gjøre - men kommer ikke til det. Nå er det 6 fine små som får det varmt og godt :) Fortsatt go søndag til deg :)

  SvarSlett
 4. En fin stabel med små tepper. :)

  SvarSlett
 5. De teppene blir garantert satt stor pris på! Så snill du er:) Flotte tepper:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg