mandag 1. juni 2015

Kjærlighet og varme på veien #2

De som har lest om dette tidligere, vet at dette gjelder strikk av luer til kreftpasienter. Nå var det helt tomt for luer på Ullevål sykehus, så jeg dro like godt i gang en dugnad for dem. 
Ikke så veldig spennende å se kanskje, men i de siste månedene har jeg stort sett strikket til andre enn meg og mine. Kan man hjelpe noen som trenger det, er det virkelig en mening med å strikke det!
Det går mot sommer, og da er det mest bomullsluer det går i. 
Jeg hadde litt Drops Paris liggende, og det ble til to luer: Begge er strikket etter innfallsmetoden, og begge passer til meg. Så da er det håp for at de passer til andre også. 


I påvente av nytt bomullsgarn i huset, strikket jeg to luer i Gjestal babyull. Det blir jo kjøligere tider her i landet også.....Dette er jo også typisk jente/dameluer. Rart med det, da jeg kjøpte inn en bærepose med babyull da det var på tilbud på Europris i mars en gang, havnet det mye "jentefarger" i posen. (Det kan jo ha noe med at det nevnte butikk har veldig dårlig fargeutvalg i dette garnet)

Jeg er hverken den første eller siste som vil beklage meg over hvor vanskelig det er å ta bilder av lilla plagg. En appelsin eller noe annet oransje lagt ved siden av det lilla skal visstnok gjøre susen, men den teorien har jeg ennå ikke utprøvd.
Jeg ser at jeg trenger et svart isoporhode, så det hvite slipper å skinne igjennom luene. ******

Ha det fint alle sammen, 
med eller uten lue-strikking!
Ta vare på hverandre. 

4 kommentarer:

 1. Skal si du står på for andre! Fint gjort av deg å glede andre, og luer er jo så kjekt å strikke.
  Riktig fine alle sammen!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Fine luer som sikkert kommer godt med.

  SvarSlett
 3. Veldig bra - ta vare på hverandre. Vakre luer. Riktig gode farger.
  Klem til deg. Hilsen fra Viola

  SvarSlett
 4. Flott prosjekt å strikke luer til kreftsyke. Jeg tenkte samme tanke som du og dro igang en dugnad på strikkekafeen her. Fikk inn nesten 30 luer som ble levert i går. Jeg liker å strikke luer, så jeg blir nok å lage et nytt lager som skal leveres til høsten.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!