fredag 26. juni 2015

Nye sommernatt-sokker, eller yoga-sokker om du vil

Jeg bare elsker solbrun hud, å kunne gå med sandaler og male tåneglene røde. . . . Men, det er bare å innse det; det er en lang vei igjen dit!  Se bare på dette: Noe blekere ben enn dette, tror jeg du skal lete lenge etter!
Nei, det var jo ikke dette jeg egentlig skulle skrive om. Som dere ser har jeg strikket meg nye sommernattsokker. (Jeg har skrevet om hvorfor jeg bruker slike sokker i dette innlegget. Kort fortalt hjelper ull mot kramper i bena.
Jeg strikket meg et par oransje tidligere, men så gikk det litt fort i svingene en gang jeg skulle vaske sengetøy og sokkene kom med i vaska på 95 grader. Etter det var de ikke lenger hva de engang var. 
Jeg gikk over til ullsokker, fordi jeg ikke gadd å strikke meg nye yoga-sokker. 
Da det igjen ble varmere i været, meldte behovet seg på nytt. Disse er strikket i rester av Norsk pelsullgarn fra Hillesåg ullvarefabrikk, på pinner nr. 3,0mm. Deilig myke og akkurat passe varme. Jeg har ikke veid dem, men de veier ikke mage gram, så dette er et ypperlig restegarn-prosjekt. 
Har du også lyst til å strikke slike sokker? 
Du finner min oppskrift gratis her
*****

Ta vare på hverandre! 
Stor klem til dere alle

4 kommentarer:

 1. Haha, kjenner igjen den følelsen, du, av å være veldig langt fra solbrune føtter med nylakkerte negler... Jaja, sommeren er enda ung!

  Fine yogasokker! Kan tenke meg at de er akkurat passe varme til en litt kjølig sommerkveld også? Så kan man jo fortsatt vifte med tærne!

  SvarSlett
 2. Så lurt med yogasokker, da blir det litt lufting også! Nå har vi jo fine solskinnsdager så kanskje brunfargen kommer snart også! God sommer til deg Guri!

  SvarSlett
 3. Super flotte,lige noget jeg godt kunne bruge:) Den lyserøde hue med snoninger på du har lavet kommer der en opskrift på den ;)

  SvarSlett
 4. Tror ikke mange har brune bein i år, i alle fall ikke hvis de holder til på våre breddegrader. Men det blir vel snart bedre, solen kommer nok snart. ;)

  Smarte yogasokker, de varmer akkurat passe mye.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!