Sokker - uten restegarn!

Ja, det er utrolig, men sant! Jeg har valgt å strikke et par sokker til meg selv i turkis og lyst grønt. Og det var ikke en gang restegarn!
Men jeg synes det er fint med litt farge på føttene, jeg!Garn: Gjestal Vestlandsgarn, ett nøste av hver farge.
Pinner 3,5 mm. 

Det er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg strikker sokker i ren ull? De blir jo ikke like solide som om jeg hadde brukt garn som inneholdt en viss prosent polyester/nylon. 
Jeg har sagt det før, men jeg kan ikke få sagt det for ofte: Jeg bruker ren ull, ganske enkelt fordi det er mye varmere enn sokker i blandingsgarn! Her brukes det ullsokker hver dag fra oktober til mai, og til tross for at jeg har god match-vekt, har jeg kun opplevd  å få hull på hælen èn gang! Da synes jeg ikke det er så gæli allikevel, jeg!

Unnskyld! Nå holdt jeg på å glemme det;  jeg vil si tusen takk for de hyggelige hilsenene jeg fikk til Telemarks-kofta. Det er alltid like koselig! Takk, igjen!


*******
Ta vare på hverandre!
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Flotte sokker, tenk helt uten rester, hi, hi! Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 2. Farger er knæsjt, ja! :) God helg!

  SvarSlett
 3. Spreke sokker! Jeg er også en glad sokke-strikker, men ikke så flink til å bruke dem. Artig med farger, restegarn eller ikke. Tenker på uttrykket "alt går i grisen" og "alt går i sokkene".
  Gratulerer med dagen! Jeg har feira med sykkeltur, og nå skal jeg kose meg med å lese blogger.

  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg