fredag 21. oktober 2016

TipTop på toppen

Ja, så er det på`n igjen! Det er vel bare å konstatere at jeg har litt dilla på å strikke luer. Og siden jeg er utålmodig av natur, er det sjelden moro å strikke det samme mønsteret to ganger. Det er grunnen til at det stadig blir nye lue-design.  Denne heter ganske enkelt TipTop: Garn: Rauma Finull og Kauni i blåtoner.
Jeg synes det er moro å strikke med Kauni som mønsterfarge, for jeg vet aldri på forhånd hvordan det blir. Dessuten synes jeg det gir mer "liv" i mønsteret. 
Jeg synes det kan være vanskelig å vite hva slags luer folk vil ha om dagen; noen vil ha baggy-luer, andre vil ha dem ettersittende og noen vil ha luer som "står rett opp". Til lags åt alle, osv.... Denne lua er litt baggy, men kan lett gjøres litt mer tettsittende ved å bruke samme pinne på hele lua, altså ikke bytte til tykkere pinne etter vrangborden. 
Liker du denne lua, finner du mønsteret i min Ravelry-butikk .
Det er ikke så lenge til jul, vet dere. Kanskje dette er ei lue dere vil overraske noen med under treet i år? 
***********

Håper dere alle har fine høstdager 
der dere er! 

Stor klem fra meg :)

3 kommentarer:

  1. Kauni og Finull er en god kombinasjon, og lua di ble riktig fin! Det går i luer her også akkurat nå. Havner nok i godstolen med bundingen når denne blogge-runden er unnagjort.

    Riktig god helg!

    Klem

    SvarSlett
  2. Flott lue, og grei måte å få brukt opp garn på !

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!