mandag 12. februar 2018

Babyvotter

Babyvotter er raskt og moro å strikke, synes jeg. 
Oppskriften til disse fant jeg i går da jeg prøvde å rydde litt i dokumentene mine. Den trengte bare den siste finpussen. Nå er "støvkluten" ferdig jobba, og oppskrifta er klar. Disse er strikket i Rauma Finull på pinner nr. 2,5 og 3,0. Man kan også bruke annet garn med samme løpelengde, bare man følger strikkefastheten. 
Jeg synes denne gammelrosa er så pen. Men dette er jo et mønster som passer like bra til små gutter, så hvis man ikke vil ha rosa til gutt, er det bare å ta en annen farge. 

Oppskrifta finner du i min Ravelry-butikk
Inspirert at "januar-salget" har jeg satt ned prisen på alle oppskriftene mine. I tillegg er det mange av dem som er gratis. Så er du glad i å strikke, er du velkommen til en tur innom for å se hva jeg har å by på! 

Ha det godt alle sammen!


6 kommentarer:

 1. Øj øj, hvor er de fine.
  God ny uge til dig :)

  SvarSlett
 2. Så fine, Guri! Jeg har nettopp strikka to par av de superenkle babyvottene dine til Klara Johanne. Den ene av dem hun brukte var borte, nemlig, og mamma Ingvild ville gjerne ha påfyll da disse var de aller beste. Denne gangen satte jeg snor i vottene så de ikke blir borte i farten. Kommer på bloggen snart.

  Ønsker deg en strålende fin dag!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ingunn! Moro å høre at de superenkle babyvottene er praktiske i bruk! Det var jo det som var meningen :) Den oppskriften har blitt lastet ned mange tusen ganger, og det er vel et godt tegn det også ;)
   Takk for god reklame!

   Slett
 3. Fine vottar med eit flott mønster :) Likte og veldig godt fargen.

  SvarSlett
 4. Søte votter! Småstrikk innimellom er jo veldig kjekt!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!