mandag 6. juli 2020

Starfall

Denne genseren dukket opp nesten litt frem fra glemselen. Det er lenge siden jeg strikket den, men det har ikke vært noen anledninger for å bruke den. Jeg har så lett for å slenge på meg en av favorittgenserne mine om og om igjen. Det er sikkert noen som kjenner seg igjen i den?


Genseren heter Starfall og er designet av Jennifer Steingass. 
Garn: Cascade 220
Pinner: 4,0 og 4,5 mm
Farger: koksgrå, lys grå, lys blå og lys "julegrønn". Angrer litt på at jeg tok med den grønne, men det er litt sent nå.

Jeg synes ærlig talt at mønsteret var litt kronglete fordi det var oppgitt mange varianter av hver størrelse avhengig av garntype/tykkelse, om man ville ha den innsvingt osv. Sånt gidder jeg ikke å forholde meg til.Jeg endte istedet opp med å bruke maskeantall fra en annen genser jeg har strikket i det samme garnet, og passet på å ha riktig maskeantall som gikk opp i mønsteret. 
Det var en artig genser å strikke, selv om jeg ikke er noe glad i å strikke med tre farger samtidig med så tykt garn. Men det funka greit.
Hvis jeg skulle  strikke en sånn genser til, ville jeg strikket den i mye tynnere garn. Det trur jeg hadde blitt mye finere. Men nå har jeg den jeg har, og det får være bra for nå. 

Mønsteret er å finne på Ravelry: https://www.ravelry.com/patterns/library/starfall


Ta vare på hverandre!


4 kommentarer:

 1. Jeg synes det var fin genser,likte fargene, men kan tenke meg at det kanskje er mer anvendelig i tynnere garn. Men så kaldt som det er nå om dagen kan det være godt med en tykk genser! Ønsker deg en god sommer!

  SvarSlett
 2. Syns det var ein flott gensar :) Godt med ein tjukk gensar til ekstra kalde dagar.

  SvarSlett
 3. Deilig genseren. Et veldig fint mønster. Jeg liker rundstrikke.
  Du kan alltid trenge en varm genser ... nå også på de kule sommerkveldene ... Jeg tror varmen vil komme tilbake snart.
  En veldig fin hilsen til deg. God sommer. Viola

  SvarSlett
 4. Hei, Guri!
  Du må bruke denne genseren! Den er knallfin! Men det er jo ofte slik at det blir den samme om og om igjen selv om skapeter fullt. Og bruker du den ikke, så selg den!
  Her har sommeren fløyet avgårde. Har vært mye på Uvdalsstugu, og vi har faktisk hatt god omsetning til tross for få utlendinger. Ellers håper jeg på noen flere sommerdager uten regn.

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!