søndag 23. august 2020

Romper Suit Petite Anna

 Jeg lovte meg selv for ei tid tilbake at jeg skulle begynne å strikke etter andre oppskrifter enn de jeg lager selv. Rett og slett for å skjerpe hjernen litt og ikke bare "surre" i det vanlige. 

Da det var en liten gutt som skulle møte verden, fikk jeg lyst til å strikke en rumper til ham. Jeg vil ikke legge ut bilde av gutten, så bamsen får duge. Men den passet perfekt til ham da han fikk den. 


Størrelse : 68/74

Garn: Drops  Merino Extra Fine, ca 2 1/2 nøste

Pinner: 3,0

Design: Natalja Rempe. Oppskriften får man kjøpt på Ravlry (på engelsk, tysk russisk)

Jeg synes den er så søt, og selv om den har et jentenavn, synes jeg den passer like godt til en liten gutt. Og jeg som egentlig har tenkt lenge at romper er et dumt plagg, har revurdert meningen min der. Det er et nusselig plagg, og denne konkrete romperen var morsom å strikke. Jeg ser ikke bort i fra at det kan bli flere slike hvis anledningen byr seg. 


Ta vare på hverandre der ute!

 

4 kommentarer:

 1. Så flott romper i fin farge. Den blir god å ha framover :)

  SvarSlett
 2. Thanks for all your efforts, I believe there are many people who feel like I read this article!
  I hope you continue to have articles like this to share with everyone!
  wordpress
  ufa88kh.blogspot
  youtube
  casino online in cambodia

  SvarSlett
 3. Mitt navn er Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i livet mitt på grunn av hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg med å få tilbake eksmannen min med hans magi og kjærlighetsform. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og søkte skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få tilbake eksen sin og hjelp til å fikse forholdet. og få folk til å være lykkelige i forholdet deres. Jeg forklarte situasjonen min til ham og søkte deretter hans hjelp, men til min overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg nå fordi mannen min har forandret seg totalt for godt. Han vil alltid være hos meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, for en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en trollformler. TRENGER DU HJELP, SÅ KONTAKT DOKTOR SAGURU NÅ VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183  Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt. og er også perfekt i
  1 KJÆRLIGHETSSTAVELSE
  2 VINN EX TILBAKE
  3 FRUKT AV LIVMEREN
  4 STAVEKAMPANJE
  5 STAVEBESKYTTELSE
  6 FORRETNINGSSTAV
  7 GOD JOBB STEVELSE
  8 LOTTERISTANKE og RETSAKSSTAVELSE

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!