Projo-strikketreff 2012

Sist helg var det igjen tid for strikketreff på Skarnes. Ei helg med masse inspirasjon og koselige møter med "likesinnede".
På lørdag hadde Johanne Ländin et foredrag om strikketradisjoner i Sverige,Norge, Skottland og de Baltiske landene. Inspirerende, dyktig dame på sitt felt. Gå gjerne inn på hennes blogg og se hva hun skaper ; -)
På lørdag ettermiddag deltok jeg på et mini-kurs i spinning av garn som Sally Græsdahl holdt. Veldig morsomt å få prøve å spinne litt selv. Kan ikke vise til resultater ennå, men nå har jeg i hvert fall kjøpt meg en håndtein; 
Til venstre er det bambus og til høyre merinoull. 
*****
Det er ingen tur til Projo uten garnkjøp. Denne gangen ble det et rent ego-kjøp for min del. 
Det øverste garnet er Malabrigo Rios. Det skal jeg bruke til et skjerf/sjal til meg selv i kombinasjon med et ensfarget garn. 
Det nederste garnet er Malabrigo Sock. Jeg falt for hespen fordi det bare er nyanser av brunt i den (er ikke spesielt glad i flerfarget garn, som kjent) Denne skal jeg strikke meg sjal av, men har ikke bestemt meg for hvordan det skal se ut ennå. 

Den øverste hespen er BC Garn Baby-alpakka. Dette er det mykeste alpakka-garnet jeg noen gang har kjent, så denne hespen bare måtte jeg ha!
Det nederste garnet har flere nyanser av rødt i seg. Dette er 100% merinoull, 100 gram, og skal være nok til et sjal. Nå skal jeg vel bli fin utover dere !?
Jeg takker May Lis og Ann Mari og deres "gode hjelpere" for et fint strikketreff ! Gleder meg allerede til neste år. Og da skal jeg for alvor ha "smurt opp stemmebåndene" før jeg kommer. Dere er herved advart!

Ha det godt alle sammen!

Stor klem :)

Kommentarer

 1. Tøft av deg å komme selv om forkjølelsen satt så godt i. Herlige garn du fant, og jeg fikk også med meg Malabrigo. Gleder meg allerede til neste års Projo Strikketreff.

  SvarSlett
 2. Takk for sist og for besøk i bloggen.
  Gode ideer du hadde av de lappene/gryteklutene
  Og det alpakka garnet måtte jeg også ha litt av,utrolig mykt
  Blir spennende å se flere resultater av det du lager:)
  God helg

  SvarSlett
 3. Høres morsomt ut med strikketreff! Er det bare for spesielt inviterte, eller kan hvem som helst melde seg på?
  Nydelig garn du har kjøpt! Ren lykke, ikke sant?
  Koselig at du vil være med på blogglotteriet mitt! Lykke til!


  Riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Så nydelig garn du har fått med deg, og høres ut som du har hatt det kjempefint:)!

  SvarSlett
 5. Takk for sist! Blir spennende å se hva det blir av det fine garnet du har kjøpt. Du fortjener å lage noe fint til deg selv også! Og nå har du nok fått deg en ny hobby med spinning :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg