To barneluer

Hvis noen kan fortelle meg hvor jeg kan få kjøpt "barne-hoder" uten at de koster en formue, skal jeg forgylle vedkommende. Inntil så eventuelt skjer, må jeg bruke de isoporhodene jeg har. De er for store, så derfor henger disse luene litt løst på hodet, for ikke å vide dem ut; 
Størrelse: ca. 6-9 år
Garn: Drops Nepal
Pinner: 4,0 og 5,5 mm
Oppskrift: min egen, og dette mønsteret har jeg kalt for Leah etter ei søt jente ved samme navn som jeg strikket slik lue til for en tid tilbake. 
Jeg liker dette mønsteret veldig godt; det er enkelt og samtidig dekorativt, synes jeg. Derfor tenkte jeg at det kunne passe til en nisselue også:
Denne er ca. størrelse 3-5 år og garn og pinner er som til lua over. 
Nå har det blitt "lue-vær" her hos oss også, så da kan disse være gode å ha for små hoder :)

*****
Ha det fint i førjulstida alle sammen!
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Kjempefin lue !
  Jeg kan nok ikke hjelpe deg med isopor hode.

  Du har en fantastisk inspirerende blogg ! Jeg kommer nok til å prøve oppskrifter fra den. Skal selvfølgelig linke til deg ! Men jeg er selv i dvale med bloggingen for tiden. Får se om den ikke tar seg oppigjen en vakker dag. ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har mitt eget barnehode, men siden det sitter fast på guttungen er det ikke til salgs! :) Flotte luer, og nepal er så deilig garn å strikke med!

  SvarSlett
 3. Fine juleluer! Noe "barnehode" har heller ikke jeg å tilby, men nå har jeg prøvd Drops Nepal til lue. Vellykka!
  Ellers kan jeg melde om 24 minusgrader, men det føles ikke så kaldt likevel.
  Julemiddag med strikkekafeen i kveld medbrakt bunding. Her kan ikke noe strikketid gå til spille. Vi må være en egen rase...

  Fortsatt fin førjulstid!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Flotte luer! Veldig fint mønster som gjør masse ut av seg :) Er nok ingen kandidat til forgylling jeg heller. Syns luene ser helt toppers ut på hodene du har brukt :) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 5. Flotte luer du strikker. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)

  SvarSlett
 6. De har jo fine barnehoder på Superseller i Moss da....Kommer på Tomb på lørdag, og gleder meg til å se den flotte salgsboden din :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg