torsdag 2. oktober 2014

Barnegenser med traktor

Det er hundrevis, hvis ikke tusenvis av bilder av barnegenser med traktor der ute i nettverdenen. Uten at jeg kan vite det, tror jeg mange av dem er strikket etter gratismønsteret fra Sandnes garn; Marius med traktor. 
Jeg synes Marius-mønsteret er vakkert, klassisk og stilig. 
Nettopp derfor rynker jeg på nesen da dette flotte mønsteret blir kombinert med traktorer, hjerter, hodeskaller og jeg vet ikke hva. Man tuller ikke med Marius! 
Men jeg hadde lyst til å strikke en barnegenser med traktorer, og jeg tok utgangspunkt i gratismønsteret og lagde det til min egen traktorgenser: 

Størrelse: 2 år (den ser veldig kort ut i ermene i forhold til bolen, men jeg har strikket lengdene helt etter oppskriften)
Garn: Rauma Finull
Pinner: 3,0mm
Egentlig synes jeg disse traktorene ser med ut som atv-er... det får så være. Kanskje jeg tegner mine egne traktorer en dag. 
*****
Ha det fint alle sammen! 

Stor klem fram meg :)

2 kommentarer:

 1. Traktorer eller atv'er - genseren var kjempefin og kommer nok til å glede en liten pjokk! :)
  Artig at du nevner Marius-variantene (eller hva en skal kalle det). Jeg har nok tenkt at mye av det er litt tøft, men kjenner at det butter litt når det kommer til vinglass og hodeskaller.. Jaja, meg om det :P
  Ha en riktig fin helg på are sia! :0)

  SvarSlett
 2. Synes det er helt greit å "tulle" med Marius,akkurat som du nå har "tullet" med traktorgenseren.
  helt greit å lage sine egne ,men en annen ting er at man begynner å bli lei alt som er mariusinspirert, Så derfor er denne genseren knalltøff :-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!